Bli vår partner

Handheldkoncernen är en förstklassig källa till stryktåliga handhållna mobila datorer, från handdatorer till tablet-PC och laptops. Vi strävar ständigt efter att utveckla och erbjuda det bästa inom stryktåliga datorer. Våra högt ställda krav återspeglas i det breda utbudet av högkvalitativa, fullutrustade, stryktåliga enheter som finns i en mängd varianter till mycket konkurrenskraftiga priser. Produktportföljen är utvald för sin mångsidighet, där det räcker med en kontakt för att få den bästa handhållna mobila datorlösningen för praktiskt taget varje datorbaserad arbetsuppgift.

Vår framgång baseras på vår förmåga att hjälpa våra partners att lyckas. För att nå det målet fokuserar vi på att erbjuda våra partners mervärden till sitt erbjudande och att ge verkligt personlig service. Även om vi har ett brett produktutbud tillhandahåller vi bara de bästa produkterna inom varje kategori.

Vi är specialiserade på stryktåliga enheter och har stor kunskap om alla de produkter vi erbjuder, där vi hjälper dig med allt från teknisk support till anpassning av enheter. Handhelds samarbetspartners kan alltid räkna med snabba svar, direkt kommunikation och bra värde. Vi erbjuder generösa återförsäljarvillkor, specialpriser på provenheter och andra stimulansåtgärder. Vidare använder vi vår gedigna bakgrund inom den mobila datorindustrin för att ge förstklassig teknisk support för alla våra produkter. Dessutom erbjuder vi en serviceplan för våra produkter och lokala servicecenters.

Vårt mål är att bygga upp ett starkt nätverk av partners inom olika vertikala marknader över hela världen. Vi kommer att fortsätta att utveckla och erbjuda våra partners enbart de bästa stryktåliga, mobila datorverktygen. Vi uppmuntrar dig att bli en partner och dra nytta av fördelarna med att arbeta med Handheldkoncernen - Kontakta oss för mer information.

Handheld Business Partner Conference